Telefonul Adidas, SGH-F110 de la Samsung

Autor:  | Publicat în:  Samsung 3.649 ori
<b>Telefonul Adidas, SGH-F110 de la Samsung</b>Desi SGH-F110 a fost anuntat initial drept un concept care se va concretiza intr-un terminal viabil, lucrurile nu mai sunt chiar atat de sigure... Avem in vedere faptul ca producatorul telefonului, Samsung, le-a cerut redactorilor site-ului Area Mobile sa...

Desi SGH-F110 a fost anuntat initial drept un concept care se va concretiza intr-un terminal viabil, lucrurile nu mai sunt chiar atat de sigure... Avem in vedere faptul ca producatorul telefonului, Samsung, le-a cerut redactorilor site-ului Area Mobile sa schimbe continutul articolului despre acest handset, pe care il puteti admira in imaginea urmatoare:

In orice caz, acest lucru ar putea insemna ca Samsung doreste tina secret acest proiect, dar secretomania producatorului nu ne va opri sa dezvaluim o serie de specificatii tehnice ale noului terminal. Sliderul negru va fi un quad-band GSM, care va suporta conectivitate EDGE, Bluetooth 2.0 si va include o camera de 2 megapixeli. De mentionat este si faptul ca noul handset va include un display LCD de 2 inch si un slot microSD, pentru utilizatorii doritori de mai mult spatiu de stocare.

Evident, brandingul Adidas isi lasa amprenta pe telefon, care va include o serie de feature-uri "sportive", de la un pedometru, la un sistem de monitorizare a ritmului cardiac si un calculator pentru caloriile arse in urma efortului. Un alt feature, amuzant as putea spune este un antrenor virtual, inclus in terminal sub forma unui fisier audio, care te va incuraja sa nu renunti si sa mai alergi un tur de pista. Nu ne surprinde faptul ca nu se cunosc inca o data de lansare sau un pret exact pentru SGH-F110, dar speram sa nu se termine vara inainte ca telefonul Adidas-Samsung sa fie pus in vanzare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×