Casio W53CA, dotat cu camera de 5.1 megapixeli lansat azi

Autor:  | Publicat în:  Casio 1.818 ori
<b>Casio W53CA, dotat cu camera de 5.1 megapixeli lansat azi</b>Cel mai nou telefon mobil produs de Casio, W53CA se lanseaza astazi in Japonia, in timp ce europenii admira imaginile de la prezentarea terminalului: Noul handset este destul de bine dotat, incorporand o camera de 5.1 megapixeli drept feature principal si...

Cel mai nou telefon mobil produs de Casio, W53CA se lanseaza astazi in Japonia, in timp ce europenii admira imaginile de la prezentarea terminalului:

Noul handset este destul de bine dotat, incorporand o camera de 5.1 megapixeli drept feature principal si foloseste o solutie software numita Exilim for Mobile. Acest soft ofera telefonului o capacitate de editare foto destul de performanta. Exilim contribuie de asemenea la claritatea pozelor, chiar si atunci cand utilizatorul se afla in miscare in timp ce imortalizeaza un moment important din viata sa. Un astfel de feature va inlatura frustrarile asociate cu pozele neclare pe care le fac de obicei camerele incorporate in telefoanele mobile.

Casio W53CA include si un display decent, la o rezolutie de 480x800 pixeli pe care puteti vizualiza pozele facute inainte de a le transfera pe PC sau MAC. Admirand poza de mai sus, putem spune ca apreciem faptul ca firma producatoare a renuntat la designul neplacut privirii folosit la terminalul GzOne. In caz ca numele Exilim va suna familiar, ar trebui sa stiti ca acesta este si numele unei serii de camere digitale produse de Casio, iar varianta mobila a engine-ului cu acelasi nume este inclusa in W53CA.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×