Phablet-ul Lenovo K5 Note în versiunea cu 3 GB RAM costă 815 lei prin intermediul unui retailer chinez

1.299 ori
<b>Phablet-ul Lenovo K5 Note în versiunea cu 3 GB RAM costă 815 lei prin intermediul unui retailer chinez</b>În luna ianuarie a acestui an cei de la Lenovo anunțau și phablet-ul K5 Note - terminal cu display Full HD de 5.5 inch, 2 GB memorie RAM și procesor octa-core MediaTek Helio P10. Astăzi descoperim că producătorul chinez a lansat o versiune actualizată ce

Chiar la începutul acestui an, compania chineză Lenovo anunța și smartphone-ul K5 Note - terminal cu display Full HD de 5.5 inch, 2 GB memorie RAM și procesor octa-core MediaTek Helio P10. Descoperim astăzi că există și o variantă de tip upgrade pentru acest model, principala schimbare fiind reprezentată de către chip-ul de 3 GB memorie RAM pe care îl regăsim acum la bord.

Lenovo K5 Note

Noua variantă a sosit și în oferta retailerilor chinezi, cum este cazul celor de la GearBest.com ce demarează astăzi o campanie de pre-comandă. Printre dotările telefonului regăsim display-ul de 5.5 inch cu rezoluție 1920 x 1080 pixeli de care v-am amintit și mai sus, procesorul octa-core MediaTek MT6755 (Helio P10) ce este tactat la o frecvență de 1.8 GHz, și 32 GB spațiu intern de stocare + slot microSD.

Lenovo K5 Note

Lenovo K5 Note dispune de o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț dual-tone, deschidere f/2.2, respectiv de o cameră frontală de 8 megapixeli pentru captura selfie. Avem aici și tehnologia Dolby Atmos cu suport pentru redare audio la calitate 24-bit/192kHz.

Lenovo K5 Note

Pe partea de conectivitate primim Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.0, A-GPS, Radio FM, un port microUSB v2.0 pentru încărcare și sincronizare date, respectiv un jack audio 3.5 mm. K5 Note include o baterie de 3500 mAh la interior, unitate care pe hârtie promite până la 34 ore de convorbiri în modul 2G, sau 543 ore de autonomie atunci când telefonul este aflat în modul standby 3G. Nu uităm nici de scanner-ul de amprente amplasat pe spatele handset-ului ce va asigura deblocarea rapidă.

Acest smartphone poate fi achiziționat de pe site-ul GearBest.com la prețul de 199.89 dolari ~ aproximativ 815 lei. Îl găsiți aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×