Xiaomi Mi Pad 7.9 în versiunea cu 64 GB costă acum doar 480 lei la un retailer chinez!

1.667 ori
<b>Xiaomi Mi Pad 7.9 în versiunea cu 64 GB costă acum doar 480 lei la un retailer chinez!</b>În urmă cu doi ani, compania chineză Xiaomi anunța lansarea primei tablete din portofoliu, model numit Mi Pad ce a primit titulatura de clonă pentru iPad Mini. Acest dispozitiv a ajuns și la noi în teste, iar astăzi revenim asupra sa tocmai datorită unei

Dacă vă aflați în căutarea unei tablete compacte cu preț și dotări interesante, atunci ați putea merge direct pe modelul Xiaomi Mi Pad - dispozitiv care în versiunea de 64 GB poate fi achiziționat acum pentru suma de doar 119.99 dolari ~ adică aproximativ 480 lei. Această ofertă este afișată de către retailerul chinez GearBest și presupune folosirea codului promoțional - MiPad64G - în secțiunea de comandă.

Xiaomi Mi Pad

Aflați că doar 3000 unități vor avea acest preț, urmând ca mai apoi tableta să revină la un preț de vânzare de 142 dolari. Vă reamintim că Xiaomi Mi Pad vine cu dispay IPS de 7.9 inch (2048 x 1536 pixeli), cu un procesor quad-core NVIDIA Tegra K1 de 2.2 GHz, și cu 2 GB memorie RAM. Primim o capacitate de stocare de 64 GB, o baterie de 6700 mAh și o cameră foto principală de 8 megapixeli ce poate filma 1080p.

Xiaomi Mi Pad

Pentru apeluri video ni se oferă un senzor de 4 megapixeli, și printre alte dotări notăm prezența conectivității Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.0, și a chip-ului grafic Kepler. În unele privințe această tabletă este chiar superioară lui Mi Pad 2, punctând aici benchmark-urile mai bune, prezența unui slot microSD la pachet, și oferirea de feedback haptic la atingere - un feature ce a dispărut de pe varianta lansată în 2015. 

Dacă țineți minte, acest dispozitiv a ajuns și la noi în teste, la acea vreme fiind cea mai puternică tabletă a momentului, cu display și difuzoare de calitate, dar și cu o cameră foto performantă. Dacă specificațiile și mai ales prețul vă atrag atenția în cazul de față, puteți găsi tableta pe gearbest.com!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×