Lenovo Vibe Z2 Pro K920 în versiunea dual-SIM costă acum cu 250 lei mai puțin prin intermediul MarketOnline.ro

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 866 ori
<b>Lenovo Vibe Z2 Pro K920 în versiunea dual-SIM costă acum cu 250 lei mai puțin prin intermediul MarketOnline.ro</b>Printre smartphone-urile dual-SIM listate de către MarketOnline.ro se numără și modelul Lenovo Vibe Z2 Pro K920, device care are parte și de o reducere zilele acestea. Astfel, prețul acestui produs este acum de 1.849 lei, discount-ul aplicat fiind...

Printre smartphone-urile dual-SIM listate de către MarketOnline.ro se numără și modelul Lenovo Vibe Z2 Pro K920, device care are parte și de o reducere zilele acestea. Astfel, prețul acestui produs este acum de 1.849 lei, discount-ul aplicat fiind de 250 lei.

După cum probabil știți, Lenovo Vibe Z2 Pro este unul dintre cele mai puternice phablet-uri de 6 inch de pe piață, acesta sosind cu display Quad HD IPS, 3 GB memorie RAM, un procesor quad-core de 2.5 GHz, 32 GB spațiu intern de stocare și sistemul de operare Android 4.4 KitKat la interior.

Lenovo Vibe Z2 Pro K920 în versiunea dual-SIM costă acum cu 250 lei mai puțin prin intermediul MarketOnline.ro

De asemenea, Lenovo Vibe Z2 Pro ne oferă și o cameră foto principală de 16 megapixeli cu stabilizare optică a imaginii, senzorul fiind unul BSI cu 6 lentile. Nu uităm nici de carcasa din metal ce măsoară doar 7.7 mm în grosime, acesta fiind unul dintre punctele forte ale terminalului. Puteți achiziționa telefonul de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×