Lenovo Vibe Z2 Pro K920 în versiunea dual-SIM costă acum cu 250 lei mai puțin prin intermediul MarketOnline.ro

917 ori
<b>Lenovo Vibe Z2 Pro K920 în versiunea dual-SIM costă acum cu 250 lei mai puțin prin intermediul MarketOnline.ro</b>Printre smartphone-urile dual-SIM listate de către MarketOnline.ro se numără și modelul Lenovo Vibe Z2 Pro K920, device care are parte și de o reducere zilele acestea. Astfel, prețul acestui produs este acum de 1.849 lei, discount-ul aplicat fiind...

Printre smartphone-urile dual-SIM listate de către MarketOnline.ro se numără și modelul Lenovo Vibe Z2 Pro K920, device care are parte și de o reducere zilele acestea. Astfel, prețul acestui produs este acum de 1.849 lei, discount-ul aplicat fiind de 250 lei.

După cum probabil știți, Lenovo Vibe Z2 Pro este unul dintre cele mai puternice phablet-uri de 6 inch de pe piață, acesta sosind cu display Quad HD IPS, 3 GB memorie RAM, un procesor quad-core de 2.5 GHz, 32 GB spațiu intern de stocare și sistemul de operare Android 4.4 KitKat la interior.

Lenovo Vibe Z2 Pro K920 în versiunea dual-SIM costă acum cu 250 lei mai puțin prin intermediul MarketOnline.ro

De asemenea, Lenovo Vibe Z2 Pro ne oferă și o cameră foto principală de 16 megapixeli cu stabilizare optică a imaginii, senzorul fiind unul BSI cu 6 lentile. Nu uităm nici de carcasa din metal ce măsoară doar 7.7 mm în grosime, acesta fiind unul dintre punctele forte ale terminalului. Puteți achiziționa telefonul de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×