Phablet-ul LG G Pro 2 disponibil de acum și prin intermediul eMAG.ro

993 ori
<b>Phablet-ul LG G Pro 2 disponibil de acum și prin intermediul eMAG.ro</b>După ce la începutul acestei luni vă informam că noul phablet al companiei sud-coreene LG, și anume G Pro 2 a ajuns și în România prin intermediul retailer-ului Quickmobile.ro, iată că de astăzi device-ul în cauză se regăsește și în...

După ce la începutul acestei luni vă informam că noul phablet al companiei sud-coreene LG, și anume G Pro 2 a ajuns și în România prin intermediul retailer-ului Quickmobile.ro, iată că de astăzi device-ul în cauză se regăsește și în stocul celor de la eMAG, retailer ce afișează un preț de 2.599 lei pentru terminal în versiunea pe alb, respectiv 2.749 lei pe negru.

LG G Pro 2 poate fi achiziționat în versiunea cu 16 GB memorie internă în varianta de culoare albă sau neagră. Din punct de vedere al specificațiilor tehnice, LG G Pro 2 impresionează printr-un display Full HD de 5.9 inch, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 800 tactat la 2.26 GHz, 3 GB RAM, 16 GB de stocare și un slot pentru carduri microSD de până la 64 GB.

La capitolul captură foto, LG G Pro 2 aduce o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED și o cameră foto secundară de 2.1 megapixeli. Terminalul oferă conectivitate LTE 4G, Bluetooth 4.0, NFC și o baterie de 3200 mAh.

Prețuri LG G Pro 2 eMAG:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×