QuickMobile.ro aduce În România phablet-ul LG G Pro 2 În versiunea de 16 și 32 GB!

1.402 ori
<b>QuickMobile.ro aduce În România phablet-ul LG G Pro 2 În versiunea de 16 și 32 GB!</b>Anul acesta, cei de la LG au lansat în cadrul show-ului Mobile World Congress 2014 atât o serie de terminale mid-end, cât și phablet-ul LG G Pro 2. Acesta a ajuns de curând și în România prin intermediul retailer-ului QuickMobile.ro ce vinde...

Anul acesta, cei de la LG au lansat în cadrul show-ului Mobile World Congress 2014 atât o serie de terminale mid-end, cât și phablet-ul LG G Pro 2. Acesta a ajuns de curând și în România prin intermediul retailer-ului QuickMobile.ro ce vinde produsul la atât în varianta de 16 GB, cât și în varianta de 32 GB.

Aflați și în acest an la Mobile World Congress, v-am putut aduce un hands-on preview cu LG G Pro 2 de la fața locului, material pe care îl puteți regăsi chiar aici. Trecând la capitolul configurație hardware, aflăm că LG G Pro 2 dispune de un display Full HD de 5.9 inch, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 800 tactat la 2.26 GHz, 3 GB RAM, 16 sau 32 GB de stocare, slot microSD și o cameră foto principală de 13 megapixeli.

QuickMobile.ro aduce În România phablet-ul LG G Pro 2 În versiunea de 16 și 32 GB!

Pe partea de conectivitate, LG G Pro 2 oferă acces WiFi, Bluetooth, DLNA, 4G LTE și un port micro USB 2.0. Terminalul este disponibil prin intermediul QuickMobile în trei variante de culoare: roșu, negru și alb.

Prețuri Quickmobile:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×