Opera Mini 4.1 a iesit din beta!

1.878 ori
<b>Opera Mini 4.1 a iesit din beta!</b>Opera a updatat astazi celebrul sau browser mobil Opera Mini, care a ajuns la versiunea 4.1. Noua varianta ofera o viteza imbunatatita a navigarii si o metoda de completare a URL-urilor si salvare a paginilor web. &nbsp; In vreme ce browserele incluse pe...

Opera a updatat astazi celebrul sau browser mobil Opera Mini, care a ajuns la versiunea 4.1. Noua varianta ofera o viteza imbunatatita a navigarii si o metoda de completare a URL-urilor si salvare a paginilor web.

In vreme ce browserele incluse pe handseturile bazate pe platforma S60 s-au imbunatatit semnificativ, Opera Mini a reusit sa ramana totusi concurentul acestora, desi este utilizat pe telefoane de nivel mediu sau chiar low-end. Dupa cum va informam mai sus, Opera Mini 4.1 va permite sa salvati paginile web pe telefonul mobil si sa le vizualizati mai tarziu, pentru a cauta informatia dorita. Spre exemplu, studentii pot salva pagini intregi Wikipedia fix inainte de un examen.

Fara a prelungi prea mult asteptarea, puteti descarca noua versiune de Opera Mini de la aceasta adresa - www.operamini.com, unde se afla si detalii suplimentare despre browser. Va reamintim ca acesta va permite sa fiti mereu in contact cu prietenii prin intermediul lui Facebook si Twitter, in cazul bloggerilor, in vreme ce acelasi Opera Mini 4.1 ofera acces la servicii de online banking si permite verificarea din mers a conturilor de email.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×