Pinterest primește o variantă În limba romană! Acum poți "pinui" la nivel local ce Îți place!

Autor:  | Publicat în:  Pinterest 1.655 ori
<b>Pinterest primește o variantă În limba romană! Acum poți "pinui" la nivel local ce Îți place!</b>Dacă ne urmăriți cu mare atenție, sunt sigur că știți ca avem și cont pe Pinterest și azi ne bucurăm să vă anunțăm că acest serviciu a fost localizat și pentru România. Astfel acum poți folosi Pinterest pentru a găsi lucruri interesante...

Dacă ne urmăriți cu mare atenție, sunt sigur că știți ca avem și cont pe Pinterest și azi ne bucurăm să vă anunțăm că acest serviciu a fost localizat și pentru România. Astfel acum poți folosi Pinterest pentru a găsi lucruri interesante în limba romană.

Puteți folosi butonul Pin It pentru a salva acele conținuturi, articole sau materiale care va atrag atenția pe Internet. Pe pagina noastră de Pinterest găsiți review-uri la telefoane, jocuri, aplicații, evenimente filmate integral, știri și editoriale. Pinterest este definit drept un "visual discovery tool", folosit de persoane pentru a aduna la un loc ideile asociate preferințelor lor.

Veți putea crea colecții de astfel de materiale, numite "boards" și include bookmarkuri vizuale numite "Pins", apoi să le partajați pe Internet. Fie că e vorba de proiecte pentru școală, evenimente pe care le organizați sau articole și rețete, toate pot fi pinuite. Pinterest a fost lansat în beta în martie 2010, iar în octombrie 2013 valora 3.8 miliarde de dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×