Tableta Nexus de 8.9 inch confirmată de IHS Technology, producția va Începe În vară!

Autor:  | Publicat în:  Google 1.069 ori
<b>Tableta Nexus de 8.9 inch confirmată de IHS Technology, producția va Începe În vară!</b>Despre tableta Google Nexus de 8 inch se vorbește de ceva vreme, fără dovezi clare cu privire la existența sa, dar iată că azi terminalul revine în actualitate, cu câteva date precise. Ele sunt furnizate de către IHS Technology și citate de...

Despre tableta Google Nexus de 8 inch se vorbește de ceva vreme, fără dovezi clare cu privire la existența sa, dar iată că azi terminalul revine în actualitate, cu câteva date precise. Ele sunt furnizate de către IHS Technology și citate de către CNET.

Se pare că de această dată produsul va fi unul high end, cu preț pe măsură și nu un compromis între dotări și preț. Producția în masă va începe în iulie sau august, aparent, iar tableta ar putea costa mai mult decât obișnuitul 299 dolari. HTC este în cărți pentru a fi producătorul, iar informații din Asia confirma un device cu diagonală de 8.9 inch pentru 2014.

Amazon a dovedit că acest format poate avea succes cu modelul sau Kindle Fire HDX 8.9. Aceeași sursă ne îndeamnă să nu uităm de un nou Nexus 7, care va exista în 2014, dar fără o dată clară de lansare și fără o confirmare încă. Nici Google și nici HTC nu au comentat pe seama acestor zvonuri, pe care le privim totuși cu precauție.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×