Oppo Find 7 primește un unboxing și video preview; Iată Color UI În acțiune! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Oppo 1.307 ori
<b>Oppo Find 7 primește un unboxing și video preview; Iată Color UI În acțiune! (Video)</b>Pe 19 martie Oppo a anunțat în sfârșit mult așteptatul telefon Oppo Find 7, iar astăzi, la doar o zi după putem vedea și un unboxing și preview al acestui model. Aceasta este versiunea Find 7a a telefonului, care vine cu ecran Full HD, în vreme...

Pe 19 martie Oppo a anunțat în sfârșit mult așteptatul telefon Oppo Find 7, iar astăzi, la doar o zi după putem vedea și un unboxing și preview al acestui model. Aceasta este versiunea Find 7a a telefonului, care vine cu ecran Full HD, în vreme ce versiunea quad HD va sosi în mai sau iunie.

Ambele terminale au același design, deci putem trage primele concluzii despre lookul lui Find 7 din acest preview. Acesta este un smartphone cu display de 5.5 inch și cu camera de 13 MP în versiunea Full HD sau 50 de megapixeli în varianta quad HD. Cutia sa elegantă îmi amintește de cea a unui HTC sau Sony Xperia, iar pentru curioși acest nou venit costă 484 de dolari deocamdată, în vreme ce versiunea high end va costa 564 de dolari.

Telefonul integrează și tehnologie acustică MaxxAudio, care are la activ un premiu Technical Grammy și îmbunătățește răspunsul frecventelor terminalului și dynamic range. în cutie găsim un încărcător de mari dimensiuni, o pereche de căști arătoase și un cablu USB. Observ că designul telefonului nu este foarte diferit de cel al lui Oppo Find 5, o cunostiinta mai veche de-a noastră.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×