Poate cel mai lung smartphone de pana acum si un tablet Acer misterios apar pe web

Autor:  | Publicat în:  Acer 1.408 ori
<b>Poate cel mai lung smartphone de pana acum si un tablet Acer misterios apar pe web</b>Trebuie sa recunoastem ca handsetul de mai jos este poate cel mai lung pe care l-am vazut vreodata, adoptand un design bizar. Terminal produs de Acer, acest model a fost scapat recent pe web, impreuna cu smartphone-ul Android Liquid Metal si un tablet...

Trebuie sa recunoastem ca handsetul de mai jos este poate cel mai lung pe care l-am vazut vreodata, adoptand un design bizar. Terminal produs de Acer, acest model a fost scapat recent pe web, impreuna cu smartphone-ul Android Liquid Metal si un tablet Acer misterios.

Informatiile si imaginile ne vin din Thailanda, iar daca Acer Liquid Metal va suna familiar, aflati ca acesta a fost printre primele telefoane anuntate cu Android 2.2 la bord. Iata si o lista de specificatii pentru terminal:

  • Display: 3.6 inchi, LCD, 480 x 800 pixeli
  • Memorie: 512MB RAM, 512MB ROM
  • Conectivitate: Bluetooth 3.0
  • Camera: rezolutie necunoscuta, blitz LED
  • Procesor: Qualcomm Snapdragon MSM7230, 800 MHz

Tabletul Acer care si-a facut la randul sau aparitia pe web poate fi admirat in imaginea de mai jos si pana acum stim doar ca acest gadget va include un display de 9 sau 10 inchi. Ultima imagine a acestui articol il reprezinta pe Acer Liquid Metal, mentionat anterior. In privinta handsetului lung, am aflat pana acum doar acesta vine cu o camera cu blitz Xenon.

Poate cel mai lung smartphone de pana acum si un tablet Acer misterios apar pe web

Poate cel mai lung smartphone de pana acum si un tablet Acer misterios apar pe web

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×