Huawei P9 obține premiul EISA Awards pentru cel mai bun smartphone al anului 2016

2.526 ori
<b>Huawei P9 obține premiul EISA Awards pentru cel mai bun smartphone al anului 2016 </b>Iată că pentru al doilea an la rând, cei de la Huawei reușesc să se impună în cadrul competiției EISA Awards, asociație ce desemnează cel mai bun smartphone al anului. Ei bine, pentru 2016 acest titlu i se acordă lui Huawei P9 - telefon cu adevărat

Pentru al doilea an la rând cei de la Huawei reușesc să se impună în cadrul EISA Awards, competiție ce desemnează cel mai bun smartphone al anului în curs. Acum în 2016, acest titul este câștigat de către Huawei P9 - smartphone cu adevărat arătos la a cărui lansare participam și noi în luna aprilie, moment în care puneam la teste și camera sa foto duală ce promite din start fotografii artistice fără mare bătaie de cap.

EISA 2016

Și nu doar partea fotografică este un punct forte, ci și pachetul hardware, respectiv design-ul metalic foarte subțire care atrage cu siguranță atenția. Revenind la premiile EISA, există aici și alte distincții acordate, cum este cazul celui mai bun smartphone de buget vândut în Europa. Acesta este Coolpad Tornino, telefon cu preț de 200 euro ce pune la dispoziția utilizatorilor un display generos de 5.5 inch și specificații interesante.

EISA 2016

De asemenea, printre smartphone-urile câștigătoare îl avem și pe LG G5 - device ce obține titlul pentru inovație mobilă. Samsung Galaxy S7 și S7 Edge obțin în schimb titlul pentru smartphone-urile cu cea mai bună cameră foto de pe piață, iar HTC 10 titlul European Advanced Product ce s-ar traduce într-un soi de - cel mai bine dotat handset de pe piață. Nu în ultimul rând, HTC Vive VR este desemnat cel mai bun headset VR, iar smartwatch-ul Garmin Fenix 3 HR drept cel mai bun purtabil de pe plan european.

EISA 2016

EISA 2016 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×