Pocophone F1 primeşte o actualizare software importantă şi confirmarea că va rula MIUI 11

2.186 ori
<b>Pocophone F1 primeşte o actualizare software importantă  şi confirmarea că va rula MIUI 11</b>Poate cel mai dorit telefon Xiaomi din România în 2018, Pocophone F1 (review aici), primeşte o actualizare software în aceste zile, care îl duce la versiunea MIUI 10.3.8.0. Aceasta vine cu Security Patch-ul pe luna septembrie.

Poate cel mai dorit telefon Xiaomi din România în 2018, Pocophone F1 (review aici), primeşte o actualizare software în aceste zile, care îl duce la versiunea MIUI 10.3.8.0. Aceasta vine cu Security Patch-ul pe luna septembrie. Vestea şi mai bună e că a fost confirmat suportul pentru MIUI 11 al acestui device.

Povestea lui MIUI 10.3.8.0 este ceva mai complicată, pentru că el sosea săptămâna trecută, apoi Xiaomi oprea actualizarea. Încă nu e clar de ce, dar poate au fost găsite bug-uri. Oficialul Alvin Tse, şeful Pocophone Global a anunţat că actualizarea OTA va sosi în curând pentru toată lumea. Cei care au apucat să o instaleze menţionează că aduce suport pentru Digital Wellbeing, acea funcţie care îţi arată cât timp petreci în diferite aplicaţii.

Pocophone F1 primeşte o actualizare software importantă  şi confirmarea că va rula MIUI 11

În plus, noul firmware ar rezolva şi problemele cu ecranul şi răspunsul sau la atingeri, cu care s-au confruntat unii utilizatori. Noul pachet software ocupa în jur de 158 MB. Cât despre MIUI 11, el a fost anunţat cu câteva zile în urmă şi aduce o nouă abordare vizuală, mai curată şi aerisita, plus un nou font. Se bazează pe Android 10, are efecte sonore, Always On Display cu efecte speciale şi o suită de productivitate Mi Work.

Open Beta-ul a început deja, iar în prima fază ne îngrijorasem, pentru că Pocophone F1 nu era pe lista de telefoane suportate. Va primi totuşi MIUI 11 în următoarele luni.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×