Poţi descărca acum Pixel Launcher-ul de pe Google Pixel 4, temele şi fundalurile sale + aplicaţia Recorder

3.124 ori
<b>Poţi descărca acum Pixel Launcher-ul de pe Google Pixel 4, temele şi fundalurile sale + aplicaţia Recorder</b>Ceasul a început să ticăie şi au rămas doar 2 săptămâni până ce Google îşi va prezenta în sfârşit telefonul flagship pe 2019, Google Pixel 4. Până atunci puteţi emula o parte din experienţa sa, pentru că Pixel Launcher-ul, temele şi fundalurile sale au..

Ceasul a început să ticăie şi au rămas doar 2 săptămâni până ce Google îşi va prezenta în sfârşit telefonul flagship pe 2019, Google Pixel 4. Până atunci puteţi emula o parte din experienţa sa, pentru că Pixel Launcher-ul, temele şi fundalurile sale au scăpat pe net şi le puteţi descărca.

Noul Pixel Launcher de Pixel 4

Pixel Launcher-ul cel nou este important pentru că aduce noi gesturi de control şi navigare. Noul gest vă permite să trageţi în jos de zona de notificări oricând faceţi swipe în jos pe o porţiune goală de homescreen (fără widget-uri pe ea sau iconuri). E drept că nu e o funcţie chiar nouă, pentru că launcherele third party şi interfeţele custom o au de ceva vreme.

Pixel Wallpaper

În general trăgeam de notificări în jos şi prin swipe pe cititorul de amprente din spate pe unele telefoane sau swipe clasic de sus in jos. Pixel 4 mai primeşte şi o aplicaţie specială de teme, cu multe opţiuni de personalizare. Puteţi umbla la fonturile de sistem, formele de iconuri, accentele de culoare şi multe altele. Cei care au Android 10 pot încearcă aceasta funcţionalitate activând Developer Options, dând scroll în jos la categoria Theming şi alegând variantele preferate de iconuri, culori şi altele de gen.

Google Recorder

Aplicaţia Google Wallpaper a primit şi ea o actualizare odată cu Pixel 4, aducând nişte teme faine şi minimaliste la pachet. Google a mai integrat şi o aplicaţie nativă de captură a vocii numită Recorder, care poate fi la rândul său instalată prin side loading. Toate linkurile spre APK-uri le aveţi mai jos.

Downloads:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×