Posesorii de LG G2 din UK vor primi actualizarea la Android 4.4 KitKat În martie

Autor:  | Publicat în:  LG 1.290 ori
<b>Posesorii de LG G2 din UK vor primi actualizarea la Android 4.4 KitKat În martie</b>Deși flagship-ul LG G2 este lansat de ceva timp pe piață, acesta încă nu a primit update-ul oficial la Android 4.4 KitKat. Totuși, se pare că seria de actualizări va începe undeva pe la mijlocul lunii martie, iar printre primii norocoși ce îl...

Deși flagship-ul LG G2 este lansat de ceva timp pe piață, acesta încă nu a primit update-ul oficial la Android 4.4 KitKat. Totuși, se pare că seria de actualizări va începe undeva pe la mijlocul lunii martie, iar printre primii norocoși ce îl vor primi, se numără utilizatorii din UK.

Filiala locală LG UK a postat un scurt material video în care se compară performanța lui LG G2 rulând Android 4.2 JellyBean cu unul ce rulează Android 4.4 KitKat. Odată cu acest videoclip, aflăm din descriere, faptul că actualizarea la KitKat pentru LG G2 va fi disponibilă începând de la mijlocul lunii martie.

Din câte puteți observa în clipul de mai sus, telefoanele LG G2 au fost supuse unui test de viteză, ce a fost filmat prin intermediul unui aparat foto ce a realizat captura slow-motion la 240fps. Rezultatele testului au dezvăluit că terminalul cu Android 4.4 KitKat a reușit să fie cu până la 17% mai rapid decât cel care rula JellyBean.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×