Google forțează ASUS să anuleze lansarea unui notebook dual OS, cu Windows și Android

Autor:  | Publicat în:  Asus 565 ori
<b>Google forțează ASUS să anuleze lansarea unui notebook dual OS, cu Windows și Android</b>Nu o spunem noi, ci o spune o publicație din China (Economic Daily News): Google pune presiuni asupra celor de la ASUS pentru a anula lansarea lui Transformer Book Duet TD300. Acesta este un notebook dual OS, iar ideea de a trece la Android la Windows...

Nu o spunem noi, ci o spune o publicație din China (Economic Daily News): Google pune presiuni asupra celor de la ASUS pentru a anula lansarea lui Transformer Book Duet TD300. Acesta este un notebook dual OS, iar ideea de a trece la Android la Windows în câteva secunde nu surâde celor de la Google.

Acest produs a fost expus la CES 2014 lună trecuta, iar terminalul ar fi trebui să debuteze în trimestrul 1 în Asia și Europa și în trimestrul 2 în SUA. Se estimase un preț de 699 de dolari pentru versiunea sa full HD și un preț de 599 dolari pentru cea cu rezoluție de 1366 x 768 pixeli. Acesta este un device cu diagonală de 13.3 inch și cu partea touchscreen detașabila de corpul laptopului.

în total ASUS Transformer Book Duet TD300 cântărește 1.9 kg și are un buton dedicat, atât pe ecran cât și pe tastatură, care îi permite trecerea între Android 4.1 și Windows 8 în doar 4 secunde. Din ce am înțeles Google s-ar opune proiectelor dual OS și nici Microsoft nu par prea deschiși la această idee.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×