Premiera: telefon italian cu display rulant!

1.344 ori
<b>Premiera: telefon italian cu display rulant!</b>Polymer Vision si Telecom Italia spera sa dea lovitura prezentand la 3GSM un nou terminal, a carui trasatura principala este includerea unui display flexibil de tip e-paper. Ecranul poate fi "rulat" in exterior, gadgetul devenind o veritabila carte...

Polymer Vision si Telecom Italia spera sa dea lovitura prezentand la 3GSM un nou terminal, a carui trasatura principala este includerea unui display flexibil de tip e-paper. Ecranul poate fi "rulat" in exterior, gadgetul devenind o veritabila carte portabila, dar una comoda, cu un ecran de 5 inch.

Desi displayul este de tip grayscale si nu se poate citi de pe el la intuneric, terminalul este un pas in inainte in cadrul incorporarii noilor tehnologii pe telefoanele de ultima generatie. Nu se stie inca daca avem de-a face cu e-paper sau nu, dar faptul ca hartia electronica este flexibila si nu poate afisa culori, ne poate face sa tragem concluzia ca ar fi vorba de aceasta tehnologie. Bineinteles, modelul va fi disponibil doar pentru Italia, in timp ce restul lumii va putea doar sa astepte sa puna mana pe acest gadget.

Cu un scop declarat de a "citi" ziare, carti si date personale, Cellular-Book este mai mic decat un telefon mobil standard. Dupa cum ne asteptam, providerul de servicii pentru modelul italian va fi TIM, prin care se vor putea trimite date via EDGE/UMTS. Nu se stie inca pretul acestui nou gadget, dar o astfel de carte electronica de 4 GB nu este un produs pentru omul de rand, cel putin nu deocamdata.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×