Zune Phone versus iPhone

1.217 ori
<b>Zune Phone versus iPhone</b>Suntem mai convinsi ca niciodata ca vom vedea un Zune Phone pe piata, deoarece Microsoft nu va ceda niciodata in fata rivalilor de la Apple. Totusi, cam ce i-ar trebui unui Zune Phone pentru a intrece iPhone-ul? Touchscreen - Microsoft si touchscreen?...

Suntem mai convinsi ca niciodata ca vom vedea un Zune Phone pe piata, deoarece Microsoft nu va ceda niciodata in fata rivalilor de la Apple. Totusi, cam ce i-ar trebui unui Zune Phone pentru a intrece iPhone-ul?

Touchscreen - Microsoft si touchscreen? Cine ar mai folosi un telefon dotat cu o tona de butoane, in detrimentul unei inventii atat de user-friendly bazata pe multi-touch, cum este iPhone?

Ringtone MP3 - Aceasta optiune este disponibila deja pe telefoanele de la Windows Mobile, dar nu poti spune acelasi lucru despre iPhone. Explicatia e simpla: veniturile din industria muzicii digitale si cele din descarcarea de ringtone-uri s-ar evapora daca iPhone ar promova sonerii MP3.

Download Wi-Fi si sincronizare: Cu Zune putem folosi serviciul Wi-Fi pentru a descarca melodii cat ai zice peste si il putem chiar sincroniza cu PC-ul daca avem unul prin preajma.

Sincronizare 3G si download: Cum ar fi sa poti accesa orice melodie din magazinul Zune, oriunde te-ai afla? Apple ar putea deja sa inceapa sa tremure...

Servicii live cu 3G: Desi suna de domeniul imposibilului imaginati-va cum ar fi sa va jucati cu amicii dumneavoastra ce au un Xbox 360 sau PC, dar de pe Zune Phone. O lume de gameri fericiti!

Jocuri: Cu siguranta se va ridica deasupra iPhone-ului, dar nu va atinge nivelul grafic al PSP sau DS, pastrand totusi unele trasaturi ale arcade-urilor de pe Xbox 360.

Streaming media: Ce ati zice de posibilitatea de a privi showurile inregistrate pe Vista Media Center sau cele downloadate pe Xbox 360?

Slideshow Vista: Sa folosim Zune Phone pentru a ne organiza PC-ul si a utiliza Vista Gadgets? Un vis frumos...

Interfata open application: Zune ataca iPhone la acest capitol, caci terminalul de la Apple permite numai instalarea anumitor programe. Speram ca Microsoft ne va permite sa instalam orice program dorim pe terminalul lor.

OS X - doar un vis...

Sa nu fie setat pe o singura retea: iPhone vine cu Cingular (in State), dar Zune poate ne va permite sa alegem reteaua preferata.

Cele de mai sus sunt doar utopii, iar daca Microsoft va implini macar 3 dintre aceste vise, atunci iPhone este in mare pericol.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×