Doppio este un smartwatch cu display dual aflat în stadiul de prototip; iată-l în acțiune

1.034 ori
<b>Doppio este un smartwatch cu display dual aflat în stadiul de prototip; iată-l în acțiune</b>Câtâ vreme marii producători din industria tech se mulțumesc să ne atragă atenția cu produse existente doar pe hârtie (brevete), iată că o echipă de cercetători din cadrul Colegiului Dartmouth au reușit să pună la punct un prototip pentru un smartwatch

În afară de design putem spune că smartwatch-urile nu prea evoluează, aceste dispozitive oferind de cele mai multe ori funcții comune. Există totuși planuri îndrăznețe din partea producătorilor, idei ce presupun chiar și terminale cu proiector integrat la pachet - o asemenea invenție fiind propusă chiar de către Samsung.

Cât aceste idei încă sunt la stadiul de brevet, ne îndreptăm atenția către un prototip real de smartwatch ce ar putea ajunge la un moment dat în magazine. Este vorba despre dispozitivul numit Doppio, ce a fost creat de către o echipă de cercetători din cadrul Colegiului din Dartmouth și condusă de Xing-Dong Yang.

Acesta ne prezintă un prototip de smartwatch cu două display-uri, unul dintre panouri fiind detașabil. Folosite împreună totuși, cele două pot afișa conținut pe o suprafață mai mare, dublă în acest caz - fie că este vorba despre notificările de zi cu zi, email-uri, sau de hărți detaliate pentru navigare. 

Pentru moment, look-ul nu este cu siguranță punctul forte al acestui dispozitiv, dar pe viitor ar putea evolua într-un produs foarte interesant, motiv pentru care subiectul trebuie urmărit.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×