Nokia pregateste ceva special pentru 11 martie. Un nou telefon muzical, gata de lansare?

1.727 ori
<b>Nokia pregateste ceva special pentru 11 martie. Un nou telefon muzical, gata de lansare?</b>Nokia a lansat pe web un teaser si o reclama pentru un eveniment care va avea loc maine, 11 martie si va gazdui probabil lansarea unui nou telefon muzical. Acesta ar putea fi inca un handset compatibil cu serviciul Comes With Music, oferit de compania...

Nokia a lansat pe web un teaser si o reclama pentru un eveniment care va avea loc maine, 11 martie si va gazdui probabil lansarea unui nou telefon muzical.

Acesta ar putea fi inca un handset compatibil cu serviciul Comes With Music, oferit de compania finlandeza, devenind cel de-al treilea telefon ce suporta acest serviciu, dupa 5800 XpressMusic si 5630 XpressMusic. Evenimentul de maine va include probabil anuntarea noului produs, 2 sesiuni de interviuri, toate prezentate online prin Nokia Events , in 2 sectiuni, una matinala si una nocturna.

Nu avem alte detalii in legatura cu aceasta lansare si nici macar nu stim daca vom vedea cu adevarat un nou terminal inclus in portofoliul Nokia sau nu. Multi spera ca acest anunt sa coincida cu cel ca serviciul Nokia Comes With Music va fi disponibil si in SUA. Ambele terminale compatibile cu acest serviciu ruleaza OS-ul Symbian S60, iar Comes With Music vine cu un abonament pe un an ce permite utilizatorilor sa descarce orice melodie si sa o pastreze oricat, chiar si dupa expirarea abonamentului.

Sursa: Electronista.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×