Allview P3 Alldro, acum și În varianta de culoare albă: dual SIM cu Android și design elegant

Autor:  | Publicat în:  Allview 2.549 ori
<b>Allview P3 Alldro, acum și În varianta de culoare albă: dual SIM cu Android și design elegant</b>Telefonul Allview P3 Alldro, cel căruia i-am făcut recenzia aici a primit acum și o versiune de culoare albă, pe care o puteți admira în imaginea de mai jos. Cum se întâmplă cu device-urile de top din toată lumea, fie că e vorba de iPhone 4S...

Telefonul Allview P3 Alldro, cel căruia i-am făcut recenzia aici a primit acum și o versiune de culoare albă, pe care o puteți admira în imaginea de mai jos. Cum se întâmplă cu device-urile de top din toată lumea, fie că e vorba de iPhone 4S sau Galaxy Note, terminalele primesc și variante albe, deoarece există cerere pentru carcase de această culoare. Ei bine și P3 Alldro urmează trendul.

Handsetul își păstrează specificațiile, ce includ un display de 4.1 inch, cu rezoluție de 480 x 800 pixeli, GPS, slot microSD, conectivitate 3G HSPA și WiFi. Handsetul rulează Android 2.3.5 Gingerbread, dispune de o cameră de 8 megapixeli, două sloturi SIM și un GPU Power VR SGX531 pe care l-ați văzut în acțiune în jocurile testate în recenzia noastră. Telefonul vine și cu câteva aplicații proprietare Allview, cum ar fi Allnews, Selfcare Stunnel și Aplystore, plus posibilitatea de utilizare drept router 3G pentru până la 8 dispozitive.

Allview P3 Alldro alb poate fi achiziționat de azi prin magazinul online Allview și magazinele partenere. Prețul sau este de 999 lei, ca și cel al modelului negru, în cazul în care vă întrebați. Despre versiunea neagră am spus că este elegantă, mai ales cu acea margine metalică a device-ului și carcasa glossy, iar pe cea albă o văd că o variantă tot elegantă pentru acest model și poate chiar una care ar surâde domnișoarelor.

Preț Allview P3 AllDro în magazinele online:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×