iPhone, viitorul jocurilor pe telefonul mobil?

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.560 ori
<b>iPhone, viitorul jocurilor pe telefonul mobil?</b>Sega a prezentat o versiune a jocului sau "Super Monkey Ball" in cadrul lansarii SDK-ului iPhone. Apple spera ca developerii vor crea titluri unice care profita din plin de caracteristicile acestui handset. Producatorul lui iPhone spera ca va vinde 10...

Sega a prezentat o versiune a jocului sau "Super Monkey Ball" in cadrul lansarii SDK-ului iPhone. Apple spera ca developerii vor crea titluri unice care profita din plin de caracteristicile acestui handset.

Producatorul lui iPhone spera ca va vinde 10 milioane de astfel de terminale pana la finalul lui 2008 si incearca sa usureze munca developerilor care creeaza aplicatii pentru smartphone. Evident ca noile aplicatii vor atrage mai multi cumparatori de iPhone, iar un factor cheie il reprezinta si jocurile. Si Electronic Arts s-a implicat in lansarea SDK-ului, prezentand o versiune mobila a titlului "Spore", dupa cum mentionam intr-un articol anterior.

Jocul este unul dintre cele mai asteptate titluri ale anului si este creat de catre parintele celebrului "Sims", Will Wright. "Super Monkey Ball" prezentat de Sega foloseste "accelerometrul" lui iPhone, senzorii sai de miscare care functioneaza ca un joystick de Wii. De obicei telefoanele mobile sunt percepute ca terminale utilizate doar pentru a trimite mesaje text si a efectua apeluri. Totusi, cand vorbim despre smartphone-uri cu suport pentru grafica 3D si procesoare performante, pretentiile cresc, in special daca le comparam cu consolele portabile.

Exista foarte putine persoane la ora actuala, care chiar cheltuiesc bani pe jocuri pentru telefonul mobil, dar piata este in crestere. Evident, nu iPhone va revolutiona industria gamingului mobil, dar prezenta sa in acest segment poate fi un factor important, pentru schimbarea mentalitatii gamerilor si posesorilor de terminale mobile.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×