Prezentare baterie externă Anker Astro 6400 mAh + Concurs (eastcom.ro): un "candybar" comod cu alimentare smart (Video)

Autor:  | Publicat în:  Accesorii 2.571 ori
<b>Prezentare baterie externă Anker Astro 6400 mAh + Concurs (eastcom.ro): un "candybar" comod cu alimentare smart (Video)</b>Iată-ne cu o nouă recenzie de accesoriu şi cu un nou concurs pentru voi, care de această dată vă aduce o baterie externă Anker. E vorba despre modelul Anker Astro 6400 mAh, oferit &icirc;n teste de către eastcom.ro, firmă ce importă și...

Iată-ne cu o nouă recenzie de accesoriu şi cu un nou concurs pentru voi, care de această dată vă aduce o baterie externă Anker. E vorba despre modelul Anker Astro 6400 mAh, oferit în teste de către eastcom.ro, firmă ce importă și distribuie oficial în țară aceste accesorii și nu numai!

Anker e o companie fondată de foşti angajaţi Google şi se declară dedicată produselor de calitate. Bateria costă 159 de lei la eastcom.ro şi vine la pachet cu o husă cu plasă şi cablu USB. Capacitatea sa este de 6400 mAh, iar outputul este de 5 V şi 2 A, în vreme ce inputul este de 5 V şi 1.2 A. Produsul cântăreşte 135 de grame şi măsoară 25 mm în grosime.

Carcasa sa a fost testată pentru rezistenţa la scăpări de la înălţime, iar produsul vine pe alb, negru, albastru, verde sau galben. Anker Astro 6400 mAh măsoară cam cât un baton Snickers din cele mari, cum nu se mai găsesc în ziua de azi. Designul său este rotunjit, iar textura accesoriului este una soft touch. Pe hârtie, acest device poate încărca un Nexus 7 o dată, un Note 3 o dată şi jumătate, un iPad Mini o dată şi un Galaxy S5 o dată şi jumătate.

Anker Astro 6400 mAh

Un iPhone 5s ar trebui să primească 3 încărcări de la această unitate. Anker promite o garanţie de 18 luni aici şi foloseşte celule LG pe acest produs. El vine cu tehnologie Power IQ, care îi permite să identifice terminalul încărcat şi portul, pentru o viteză optimă de încărcare. Atunci când mişcaţi bateria sau o zgâlţâiţi se activează LED-uri dispuse circular, care afişează nivelul de încărcare al acestui gadget Anker.

Inputul se realizează via microUSB, iar outputul via full USB, iar acest produs a fost prezentat în recenzia video în tandem cu un LG G4. Telefonul se încarcă în 2 ore şi 10 minute de la această baterie, cu puţin peste încărcarea de la priză. Un Galaxy S4 s-a încărcat la testele noastre în 1 oră şi 50 de minute, în vreme ce un iPhone 5 a avut nevoie de 1 oră şi 40 de minute.

Prezentare baterie externă Anker Astro 6400 mAh + Concurs (eastcom.ro): un

Încărcarea bateriei de la priză se face în aproxmativ 6 ore, iar produsul are un feeling plăcut şi e foarte portabil. Singurul dezavantaj e că bateria se cam încinge la încărcare, de aceea îi dăm notă 9 din 10. Şi acum hai să vedem cum puteţi câştiga acest accesoriu cu design plăcut. El este primit în teste de la East Com Trading (importator și distribuitor) şi costă 159 de lei.

Iată regulile concursului:

  • Like la pagina de facebook eastcom.ro
  • Vizitaţi site-ul eastcom.ro
  • Comentariu la articol Mobilissimo.ro, cu răspuns la întrebarea "În ce situaţie v-ar fi fost de ajutor aceasta baterie?"
  • Share public pe contul personal de Facebook la această recenzie

Toate cele 4 capturi trebuie trimise pe mail la adresa concurs@mobilissimo.ro, cu subiect "Concurs baterie Anker, eastcom.ro​ ", plus numele vostru real, numărul de telefon şi adresa. Tragerea la sorţi va avea loc pe data de 30 iunie la ora 21, prin random.org, iar câștigătorul va fi anunțat pe pagina noastră de Facebook.

Prezentare baterie externă Anker Astro 6400 mAh

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×