Apple lucrează la o metodă de detectare a aparatelor auditive folosite de către utilizatori

684 ori
<b>Apple lucrează la o metodă de detectare a aparatelor auditive folosite de către utilizatori</b>&Icirc;n cursul zilei de ieri, gigantul american Apple a primit nici mai mult, nici mai puțin de 52 brevete, aplicații ce fac referire la diverse invenții la care inginerii companiei lucrează &icirc;n acest moment. Printre acestea avem și un brevet...

În cursul zilei de ieri, gigantul american Apple a primit nici mai mult, nici mai puțin de 52 brevete, aplicații ce fac referire la diverse invenții la care inginerii companiei lucrează în acest moment. Printre acestea avem și un brevet destul de interesant referitor la dezvoltarea unei metode de detectare a aparatelor auditive folosite de utilizatori.

Astfel, viitoarele iPhone-uri dotate cu un astfel de sistem vor detecta prezența aparatelor auditive purtate de către posesori, și ulterior modifica automat nivelul volumului audio pentru a fi perceput cum trebuie. În acest mod, persoanele ce suferă de probleme auditive nu vor mai fi nevoite să schimbe manual volumul device-ului.

Deși pe hârtie acest concept sună destul de bine, există destul de puține șanse ca Apple să aducă ideea în practică. Pe lângă acest brevet, compania din Cupertino a primit și un altul prin care ni se dezvăluie ideea unui terminal iPhone cu display edge-to-edge, știre despre care puteți afla mai multe de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×