Apple lucrează la o metodă de detectare a aparatelor auditive folosite de către utilizatori

Autor:  | Publicat în:  Apple 675 ori
<b>Apple lucrează la o metodă de detectare a aparatelor auditive folosite de către utilizatori</b>&Icirc;n cursul zilei de ieri, gigantul american Apple a primit nici mai mult, nici mai puțin de 52 brevete, aplicații ce fac referire la diverse invenții la care inginerii companiei lucrează &icirc;n acest moment. Printre acestea avem și un brevet...

În cursul zilei de ieri, gigantul american Apple a primit nici mai mult, nici mai puțin de 52 brevete, aplicații ce fac referire la diverse invenții la care inginerii companiei lucrează în acest moment. Printre acestea avem și un brevet destul de interesant referitor la dezvoltarea unei metode de detectare a aparatelor auditive folosite de utilizatori.

Astfel, viitoarele iPhone-uri dotate cu un astfel de sistem vor detecta prezența aparatelor auditive purtate de către posesori, și ulterior modifica automat nivelul volumului audio pentru a fi perceput cum trebuie. În acest mod, persoanele ce suferă de probleme auditive nu vor mai fi nevoite să schimbe manual volumul device-ului.

Deși pe hârtie acest concept sună destul de bine, există destul de puține șanse ca Apple să aducă ideea în practică. Pe lângă acest brevet, compania din Cupertino a primit și un altul prin care ni se dezvăluie ideea unui terminal iPhone cu display edge-to-edge, știre despre care puteți afla mai multe de aici.

⚡ Telefoane cu cele mai mari reduceri azi pe Compari.ro.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×