Prima rețea LTE din România aparține Vodafone

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 1.564 ori
<b>Prima rețea LTE din România aparține Vodafone</b>Vodafone pregătește un eveniment de lansare pentru rețeaua sa LTE. Vodafone Experience Store va fi gazda și vor participa Vittorio Colao, CEO Vodafone Group, Inaki Berroeta - CEO Vodafone România, Dan Nica - ministrul Comunicațiilor și Tehnologiei...

Vodafone pregătește un eveniment de lansare pentru rețeaua sa LTE. Vodafone Experience Store va fi gazda și vor participa Vittorio Colao, CEO Vodafone Group, Inaki Berroeta - CEO Vodafone România, Dan Nica - ministrul Comunicațiilor și Tehnologiei și alți oficiali din industrie.

Se va face o demonstrație a serviciilor 4G din rețeaua Vodafone. Se vor putea face teste până la sfârșit de an în câteva mari orașe, viteza oferită fiind de 75 Mbps și din 2013 va crește la 100 Mbps. Unul dintre telefoanele cu LTE este iPhone 5 ce va debuta din noaptea de joi spre vineri, 1 / 2 noiembrie și în țara noastră. Vodafone are pregătit un eveniment cu multe suprize și cei interesați de acest telefon îl vor putea achiziționa de la ora 00.00.

Rețelele 4G / LTE vor permite o viteză de transfer mai mare și asta se va vedea în practică pe telefoanele compatibile. Navigarea pe internet, YouTube, descărcarea de conținut se va face mult mai repede. 3G ajungea până la 43.2 Mbps, acum se va atinge 100 Mbps și s-ar putea să vedem și viteze superioare pe viitor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×