Ce înseamna Brexit pentru grupul Vodafone? Oficialii au răspunsuri precaute

1.952 ori
<b>Ce înseamna Brexit pentru grupul Vodafone? Oficialii au răspunsuri precaute</b>Cum Vodafone este un grup britanic, era de așteptat să primim declarații din partea oficialilor pe seama Brexit. Ei bine, se pare că în acest moment se efectuează o analiză externă cu privire la consecințele pe care retragerea Marii Britanii din UE

Vodafone este un grup britanic, cu sediul la Londra, de aceea era de aşteptat să vedem nişte explicaţii din partea oficialilor săi cu privire la urmările lui Brexit. Vodafone activează în zona de reţele şi servicii în 26 de ţări, având peste 462 de milioane de utilizatori.

În acest moment Vodafone efectuează o analiză externă cu privire la consecinţele politice şi economice ale retragerii Marii Britanii din Uniunea Europeană. Un avantaj pentru operator e că în fiecare ţară filialele sale funcţionează ca entităţi de sine stătătoare, care se pot uşor adapta la condiţii locale. A fost garantat la nivel oficial şi suportul pentru utilizatorii din Marea Britanie, indiferent de deznodământul situaţiei.

Marea Britanie este a doua piaţă europeană ca venituri pentru Vodafone, după Germania, iar 66% dintre veniturile grupului provin din Europa (32% provin din Asia, Africa și alte regiuni). În UK, Vodafone are peste 18.1 milioane de clienţi de telefonie mobilă, 66.9% dintre ei fiind clienţi cu abonamente. În Germania numărul este de 30.3 milioane de clienţi, iar 54.7% au abonamente.

Pe plan local, în România, numărul total de clienţi este de 9.120.145, în creştere cu 18.853 faţă de trimestrul trecut. La prima vedere am putea spune că Brexit nu pare a fi afectat Vodafone, dar timpul ne va spune dacă este aşa sau nu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×