Primele desene cu T-Mobile G1, telefonul Android

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.283 ori
<b>Primele desene cu T-Mobile G1, telefonul Android</b>Site-ul Android Guys a reusit sa puna mana pe primele desene reale cu T-Mobile G1, terminal care se dezvaluie publicului, fara urma de speculatie. Cea mai interesanta parte a handsetului este "barbia", care se afla in partea inferioara a telefonului, unde...

Site-ul Android Guys a reusit sa puna mana pe primele desene reale cu T-Mobile G1, terminal care se dezvaluie publicului, fara urma de speculatie.

Cea mai interesanta parte a handsetului este "barbia", care se afla in partea inferioara a telefonului, unde se afla si butoanele si mecanismul navigational. Acest design nu are prea mult sens, daca ne gandim mai bine, in special pentru producatorii de carcase, care vor avea probleme cu integrarea "barbiei" si display-ului glisant in sus.

Sa speram ca, de dragul longevitatii lui T-Mobile G1, carcasa sa fi fabricata dintr-un material rezistent la zgarieturi. Cea mai importanta deductie din imaginea de mai sus este grosimea terminalului, 16.35 mm. Nu e rau, avand in vedere ca iPhone are o grosime de 12.3 mm fara o sectiune cu ecran mobil. Fiindca veni vorba de acesta, diagonala sa nu este cunoscuta, dar speram ca ea sa fie pe masura celei de 3.5 inchi a lui iPhone.

Aceiasi Android Guys au aflat printr-o sursa anonima ca telefonul va sosi cu un procesor de 528 MHz (Qualcomm 7201), data kit pentru conectivitate USB, 64 MB RAM, 128 MB ROM si un card microSD de 1 GB. Pe lista de specificatii a lui T-Mobile G1 se va afla si o camera de 3.1 megapixeli fara blitz, suport pentru playback video (H.264, streaming, 3GPP, MPEG4 si Codec 3GP plus player YouTube).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×