Aplicaţia oficială Google Phone disponibilă acum şi pe alte modele Android; Un nou dialer pentru fanii Android!

3.440 ori
<b>Aplicaţia oficială Google Phone disponibilă acum şi pe alte modele Android; Un nou dialer pentru fanii Android!</b>Începând de astăzi utilizatorii de terminale Android pot instala și aplicația oficială Google Phone. Este vorba despre dialer-ul inclus în versiunea stock de Android 6.0 Marshmallow, software care până acum era disponibil doar pentru terminalele Nexus

Aplicaţia Google Phone are o istorie interesanta, ea ajungând în Play Store la finalul anului trecut, pentru ca apoi să fie înlăturată. Aceeaşi soartă a avut-o şi aplicaţia stock Contacts, iar ele au revenit după o perioadă, dar doar pentru modelele cu Android stock. Acum Google Phone poate fi descărcată şi pe cele cu custom UI.

Pentru a clarifica situaţia, e vorba aici despre aplicaţia dialer, cea stock din Marshmallow. Softul e identic cu cel de pe modelele Nexus şi poate fi instalat pe majoritatea terminalelor noi produse de Samsung, HTC, LG sau Motorola de exemplu. Cei care sunt posesori de handseturi Android relativ noi, pot arunca o privire aici  pentru a vedea dacă e compatibilă aplicaţia sau nu.

Acest Dialer are şi functia Caller ID, astfel încât să vedeţi cine va suna, inclusiv cu numele firmei la care lucrează listat împreună cu numărul. Există şi funcţia Call Blocking, care permite blocarea de numere, sau Visual Voicemail, care va permite să vedeţi mesajele primite fără să sunaţi la căsuţa vocală. Ea e disponibilă doar în câteva ţări de pe glob şi la câţiva operatori.

Apoi există şi Nearby Places, care va permite să sunaţi la restaurante, firme şi tot soiul de puncte de reper de pe harta direct din bară de căutare a aplicaţiei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×