Primele imagini cu LG VX9600 Versa, telefonul cu tastatura detasabila

Autor:  | Publicat în:  LG 2.868 ori
<b>Primele imagini cu LG VX9600 Versa, telefonul cu tastatura detasabila</b>Interfata telefonului modular LG VX9600 a fost "scapata" pe Internet, astfel ca publicul a putut-o admira in actiune cu mult inainte ca acest handset Verizon sa soseasca pe piata. Iata ca acum sunt disponibile si cateva imagini cu acest interesant telefon...

Interfata telefonului modular LG VX9600 a fost "scapata" pe Internet, astfel ca publicul a putut-o admira in actiune cu mult inainte ca acest handset Verizon sa soseasca pe piata. Iata ca acum sunt disponibile si cateva imagini cu acest interesant telefon modular, LG VX9600 Versa, pe care le puteti admira mai jos:

LG Versa va sosi prin Verizon, la pachet cu o tastatura QWERTY detasabila, care aminteste de un dictionar electronic desfacut. Noul terminal modular include, ca modul principal sectiunea cu display-ul touchscreen, care poate fi alipita la numeroase alte module, de la tastaturi QWERTY la sisteme de control pentru jocuri sau difuzoare externe.

LG Versa

Acest handset aminteste astfel de celebrul modu sau de IcePhone, pe care l-am vazut in actiune la CES 2009, doar ca de aceasta data un brand celebru este implicat in realizarea unui telefon modular. Avantajul lui LG Versa este ca el este de fapt un terminal mic si usor, fara module atasate, dar se poate transforma imediat intr-o consola portabila, daca ii atasam taste directionale si un joystick.

Va prinde acest LG modular la public?

Sursa: Intomobile.com

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×