Telefonul LG KM900, vandut in Marea Britanie, desi este doar un concept

1.468 ori
<b>Telefonul LG KM900, vandut in Marea Britanie, desi este doar un concept</b>Cei de la Unwired View au aflat informatii despre telefonul LG KM900 si neavand o imagine cu acest telefon, au decis sa creeze un design propriu, un concept al handsetului. Ei bine, iata ca un retailer britanic a preluat imaginea ca fiind reala si vinde...

Cei de la Unwired View au aflat informatii despre telefonul LG KM900 si neavand o imagine cu acest telefon, au decis sa creeze un design propriu, un concept al handsetului. Ei bine, iata ca un retailer britanic a preluat imaginea ca fiind reala si vinde chiar acum acest telefon inexistent.

Ne intrebam oare cat ii va luam si unuia dintre multele magazine online romanesti sa realizeze o astfel de "premiera", de vreme ce unii retaileri se grabesc sa ofere produse ce nu s-au lansat inca. Revenind la LG KM900, acesta este practic un KM500 cu un display mai mare, prezentat pe lista de oferte a celor de la Beepy.co.uk, care aparent vand acest concept la pretul de 90 de euro.

Telefonul opereaza in reteaua T-Mobile UK si suporta conectivitate 3G, WiFi si quad band GSM, iar printre specificatiile sale se numara un display de 240 x 240 pixeli, probabil touchscreen, plus Bluetooth si un jack audio de 3.5 mm. Terminalul va deveni real, de vreme ce LG se pregateste sa il anunte, dar nu stim inca felul in care va arata el.

Sursa: Unwiredview.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×