Telefonul Sony Ericsson W910i Walkman, aprobat de FCC

3.584 ori
<b>Telefonul Sony Ericsson W910i Walkman, aprobat de FCC</b>Se pare ca norocosii clienti Vodafone nu vor fi singurii care vor beneficia de sliderul Shinobu, cunoscut si ca Sony Ericsson W910i. Terminalul va poposi si peste Ocean, fiind intampinat cu bratele deschise de catre publicul american. Telefonul a fost...

Se pare ca norocosii clienti Vodafone nu vor fi singurii care vor beneficia de sliderul Shinobu, cunoscut si ca Sony Ericsson W910i. Terminalul va poposi si peste Ocean, fiind intampinat cu bratele deschise de catre publicul american.

Telefonul a fost aprobat de catre FCC vineri, dar din nefericire acest model pare-se ca nu suporta conectivitate 3G UMTS/HSDPA, fiind aprobat doar pentru a functiona in retele GSM 850/1900, EDGE si Bluetooth 2.0 + EDR. In ce priveste restul specificatiilor tehnice, Sony Ericsson W910i este acelasi slider Walkman, dotat cu o camera de 2 megapixeli, display QVGA color la o rezolutie de 240x320 pixeli si sistem de control avansat al muzicii.

Softurile specifice telefoanelor din seria Walkman vor fi de asemenea incluse... Asistam inca o data la privarea publicului american de suport pentru conexiunile 3G, problema intalnita si in cazul lansarii lui iPhone. In vreme ce telefonul de la Apple va fi disponibil in viitorul apropiat in versiunea sa 3G, acest Sony Ericsson Walkman de abia intra pe piata din SUA, fara a folosi acest feature, devenit deja standard pentru terminalele europene si asiatice.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×