Primele randări pentru Vivo X9 și X9 Plus sunt aici; vom primi o cameră selfie duală la pachet!

905 ori
<b>Primele randări pentru Vivo X9 și X9 Plus sunt aici; vom primi o cameră selfie duală la pachet!</b>Pe piața din China vor debuta curând și smartphone-urile Vivo X9 și Vivo X9 Plus - terminale pe care le vedem astăzi în randări 3D, unele nu foarte detaliate ce-i drept. Un lucru pe care îl remarcăm din start este acela că telefoanele adoptă fix același

Compania chineză Vivo pregătește pentru debut și smartphone-urile X9 și X9 Plus - modele ale căror design ne este prezentat astăzi prin intermediul unor randări proaspete ajunse pe web. Din start se remarcă faptul că avem de-a face cu carcase unibody ce adoptă fix același setup al benzilor din plastic pentru antene pe care l-am văzut pe iPhone 7. Acesta nu este singurul model de pe piață ce aduce un setup similar, pe listă mai fiind și Meizu Pro 6, respectiv Vernee Mars.

Vivo X9

Se pare că ambele handset-uri vor oferi o cameră seflie duală, modul compus dintr-un senzor principal de 20 megapixeli și unul secundar de 8 megapixeli. Vorbim despre senzori Sony IMX și ne putem aștepta aici la implementarea unui sistem similar cu cel văzut pe LG V10, un alt telefon cu cameră frontală duală ce ne oferea posibilitatea de a opta între fotografierea standard selfie și cea wide pentru grupurile de prieteni.

Vivo X9

Ca dotări hardware, vom primi la bord un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 653, un chip grafic Adreno 510, și variante cu 4 sau 6 GB memorie RAM. Un scanner de amprente va fi prezent aici, la fel și portul USB Type-C plasat la bază. Din randările de mai sus, nu putem să nu remarcă și talia foarte scăzută a acesto handset-uri, poate chiar de sub 6 mm. Aflăm mai multe despre cele două terminale pe 17 noiembrie!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×