Huawei Mate 9 ar urma să includă o cameră duală cu senzor de 20 şi 12 MP în spate, plus o baterie impresionantă

856 ori
<b>Huawei Mate 9 ar urma să includă o cameră duală cu senzor de 20 şi 12 MP în spate, plus o baterie impresionantă</b>Phablet-ul Huawei Mate 9 se anunță a fi un terminal foarte interesant, unul ce ne va aduce printre altele și o cameră foto duală la pachet. Aparent, acest modul dual va fi compus dintr-un senzor principal de 20 megapixeli și unul secundar de 12 megapixeli

Noi detalii despre Huawei Mate 9 apar pe ultima sută de metri înainte de lansarea de pe 3 noiembrie. Terminalul, care deja a fost detaliat de multe scăpări are o cameră duala, ştiam asta deja, dar rezoluţia celor doi senzori nu era foarte clară.

Azi aflăm că ar putea fi vorba despre o cameră de 20 MP şi una de 12 MP, iar sursa afirmă şi că vom primi o baterie de top. Va fi greu de depăşit bateria deja bună de 4000 mAh a lui Mate 8, dar nu imposibil. În ce priveşte camera, reputatul analist Pan Jiutang afirmă că că vom vedea acele camere de 12 MP şi 20 MP în spate, deşi precedentele zvonuri afirmau că vor fi 2 senzori de 20 MP.

Vom primi şi tehnologie Leica şi funcţii similare cu cele de pe Huawei P9. Sursele se contrazic şi cu privire la Mate 9 Pro, varianta high end şi cu ecran cu muchii curbate a lui Mate 9. Unii afirmă că phabletul nu va fi lansat în acest an, alţii spun că îl vom vedea tot pe 3 noiembrie. Cele două terminale împart multe dotări, precum procesorul Kirin 960, stocarea de 64, 128 sau 256 GB şi Android 7.0 cu EMUI 5.0 peste.

Aflăm mai multe joi!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×