Harman/Kardon ar putea produce hub-ul cu rol de difuzor şi asistent virtual Microsoft Home Hub

758 ori
<b>Harman/Kardon ar putea produce hub-ul cu rol de difuzor şi asistent virtual Microsoft Home Hub</b>Dacă vă amintiți, cu puțin timp înainte de evenimentul în cadrul căruia Microsoft a prezentat oficial Surface Studio, au apărut și informații referitoare la posibilitatea ca firma tech să lanseze un rival pentru Amazon Echo. Ne referim la acea boxă smart

Cu puţin înainte de evenimentul Microsoft Surface Studio apăruseră zvonuri ce afirmau că MS ar pregăti şi un rival pentru Amazon Echo sau Google Home. E vorba despre o boxă smart, cu rol de hub smart home şi asistent virtual. Acum Harman/Kardon apare în schemă ca partener hardware.

Scăpările trecute indicau că Home Hub ar urma să fie axat pe Cortana şi pe Azure Cloud şi să fie în prima fază destinat bucătăriilor smart. Dacă firme ca Dell, HP, ASUS sau Acer au fost tocmite pentru a crea headseturi VR, de ce nu să fie Harman/Kardon creatorul unui hub rival pentru Google Home? Harman e expert în zona difuzoarelor, inclusiv a celor smart, care pot fi folosite pentru streaming Internet, deci au expertiza necesară.

Ei s-au ocupat şi de excelentele difuzoare de pe tableta Huawei MediaPad M3, care a câştigat multiple premii şi se află în teste la Mobilissimo.ro. Mai mult decât atât, Harman a câştigat şi distincţia Microsoft Partner of the Year for Intelligent Systems & Services în 2015, deci sunt bine ancoraţi în zona Internet of Things împreună cu Microsoft. Menţionăm şi că tot Harman ar lucra cu Baidu la un produs similar, cu suport pentru limba chineză şi engleză, recunoaştere a limbajului natural şi text to speech.

Din păcate nu avem vreo scăpare sau dovadă a existenţei acestor produse.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×