Primele screenshoturi ale lui HTC Sense 7.0 apar pe web; Interfața custom aplicată peste Android 5.0 e În pregătire!

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.428 ori
<b>Primele screenshoturi ale lui HTC Sense 7.0 apar pe web; Interfața custom aplicată peste Android 5.0 e În pregătire!</b>Au apărut astăzi primele 2 capturi de ecran cu HTC Sense 7.0, interfața custom creată de către HTC pentru Android 5.0 Lollipop. știm că HTC va livra actualizarea la cel mai nou Android pe terminalele sale high end în maxim 90 de zile după ce...

Au apărut astăzi primele 2 capturi de ecran cu HTC Sense 7.0, interfața custom creată de către HTC pentru Android 5.0 Lollipop. știm că HTC va livra actualizarea la cel mai nou Android pe terminalele sale high end în maxim 90 de zile după ce Google îi oferă codul sursă aferent.

Nu vă așteptați la prea mult de la aceste două imagini, deoarece ele prezintă doar istoricul bateriei și secțiunea About din cadrul interfatei. Remarcăm faptul că butoanele software Android cu formă geometrică din Lollipop nu au fost păstrate, dar și faptul că aceste butoane sunt acum albe, în vreme ce în Sense 6.0 erau negre. HTC Sense 7 are culoarea verde întunecat în zona barei status, diferită de verdele ecranului principal.

Nu e o coincidență faptul că este prezentat meniul bateriei aici, deoarece Android 5.0 Lollipop aduce o eficiență crescută de consum, cu până la 30% în plus față de KitKat. Practic Sense 7 păstrează în mare stilul de design din Sense 6, dar aduce și elemente de Material Design la pachet. Fundalul butoanelor software își va schimba culoarea în funcție de accentul aplicației, iar în cazul în care vă întrebați capturile au fost realizate pe un HTC One M8.

Cum vi se pare acest nou UI?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×