Noi fotografii scot la iveală faptul că doar iPhone 7 Pro va sosi cu senzor foto dual; iată cele 3 modele pregătite

2.316 ori
<b>Noi fotografii scot la iveală faptul că doar iPhone 7 Pro va sosi cu senzor foto dual; iată cele 3 modele pregătite</b>Pe măsură ce vara se scurge ne apropiem mai repede de momentul în care cei de la Apple urmează a lansa oficial noua serie de handset-uri iPhone. Această gamă va fi compusă anul acesta dintre 3 modele: iPhone 7, iPhone 7 Plus și totodată iPhone 7 PRO

Chiar ieri îl vedeam pe iPhone 7 comparat cu modelul 6s în cadrul unui material video, telefon ce nu aduce prea multe schimbări la capitolul design față de generația 2015. Astăzi avem ocazia să aflăm mai multe despre cele 3 variante ce ni se pregătesc, fiind vorba aici despre modelul standard iPhone 7, despre varianta de tip phablet numită iPhone 7 Plus, și nu în ultimul rând despre ediția iPhone 7 Pro ce va adopta tot un display de 5.5 inch.

Apple iPhone 7

Descoperim că doar modelul Pro va sosi la pachet cu o cameră foto duală și cu un Smart Connector ce va permite atașarea de accesorii speciale, pe când celelalte două versiuni se vor mulțumi cu o cameră singulară. Toate versiunile vor renunța la jack-ul audio de 3.5 mm, și la interiorul lor vom regăsi procesoare Apple A10 de nouă generație, 2 sau 3 GB memorie RAM și 32 GB spațiu de stocare flash.

Apple iPhone 7

Singurele modificări ce se pot remarca la capitolul design, sunt reprezentatate de către senzorul foto mai generos și de către benzile pentru antene puțin redefinite. Ținând cont de faptul că Apple utilizează acest design încă din 2014 odată cu lansarea lui iPhone 6, trebuie să recunoaștem că look-ul adoptat a devenit unul chiar banal, diferențele de la generație la generație fiind din ce în ce mai puține.

Să sperăm totuși că refresh-ul va sosi anul viitor odată cu iPhone-ul aniversar...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×