Primele telefoane Android One se lansează În septembrie În India; Prețul țintă de 100 de dolari ar putea fi depășit

1.059 ori
<b>Primele telefoane Android One se lansează În septembrie În India; Prețul țintă de 100 de dolari ar putea fi depășit</b>în cadrul Google I/O 2014 a fost anunțată oficial inițiativa Android One, care aduce cele mai noi funcții software din Android pe terminale cu preț accesibil. Piața ținta pentru început era India, iar Google a colaborat cu producătorii locali...

în cadrul Google I/O 2014 a fost anunțată oficial inițiativa Android One, care aduce cele mai noi funcții software din Android pe terminale cu preț accesibil. Piața ținta pentru început era India, iar Google a colaborat cu producătorii locali Micromax, Karbonn și Spice pentru dezvoltarea noilor terminale.

Azi aflăm că aceste modele se vor lansa în septembrie în India, cu prețuri accesibile, dar nu chiar atât de scăzute pe cât credeam. Google dorește să atingă prețuri de 100 de dolari sau chiar mai puțin, dar producătorii ar ieși serios în pierdere și se discuta și de suma de 150 de dolari. Toate terminalele noi vor avea aceeași experiență software, una nealterată de producătorii hardware. în plus aceste handseturi vor avea în mare același hardware, deci nu prea vă exista diferențiere.

Google și partenerii săi vor lansa 3 telefoane Android One luna viitoare, ele fiind în mare gata pentru debut. Negocierile între Google și partenerii hardware încă au loc pe tema prețului, dar un compromis ar trebui să fie atins în curând. Se pare că firme ca Micromax sau Karbonn nu sunt chiar încântate să își piardă exclusivitatea și să lanseze modele generalizate și fără puncte de diferențiere.

Cam așa sună dotările unui model Android One: ecran de 4.5 inch cu rezoluție de 960 x 540 pixeli, procesor Snapdragon 200 dual core, camera de 5 MP, slot microSD și două sloturi SIM. Să vedem și cât succes vor avea terminalele în India.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×