Meizu MX4 Își face apariția Într-o fotografie hands-on; lansarea așteptată pe data de 2 septembrie

814 ori
<b>Meizu MX4 Își face apariția Într-o fotografie hands-on; lansarea așteptată pe data de 2 septembrie</b>Un device care ne-a făcut acum ceva timp să ne îndreptăm atenția către el este Meizu MX4, un smartphone de top ce va fi lansat în curând pe piața din China, mai precis pe data de 2 septembrie. Din câte știți, Meizu este acea companie care a...

Un device care ne-a făcut acum ceva timp să ne îndreptăm atenția către el este Meizu MX4, un smartphone de top ce va fi lansat în curând pe piața din China, mai precis pe data de 2 septembrie. Din câte știți, Meizu este acea companie care a fost cunoscută la început ca fiind cea care a realizat prima clonă oficială a lui iPhone.

De asemenea, acum ceva timp v-am adus la cunoștință faptul că telefoanele Meizu au ajuns a avea clone pe piață, un articol fiind disponibil chiar aici. Revenind la principalul nostru subiect, și anume Meizu MX4, aflați că astăzi terminalul în cauză și-a făcut apariția în cadrul unei fotografii hands-on ce ne prezintă bateria, senzorul camerei foto, cât și alte componente din jur.

Potrivit ultimelor materiale teaser postate de către Meizu, s-ar părea că modelul MX4 va sosi într-o versiune cu Flyme OS, cât și într-o variantă cu un OS uimitor, zvonurile afirmând că acesta va fi nimeni altul decât Ubuntu Touch. Printre specificațiile lui Meizu MX4 s-ar putea număra un display Quad HD de 5.4 inch, un procesor octa-core de la Samsung, 3 GB memorie RAM și o cameră foto principală de 20.7 megapixeli.

Totodată vom beneficia și de o cameră frontală de 8 megapixeli ce se va dovedi a fi numai bună pentru împătimiții de fotografii de tip selfie. Rămâne să vedem ce alte specificații va mai aduce Meizu MX4 la bord și care va fi prețul acestuia odată lansat pe piață.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×