Samsung Galaxy Mega 2 primește certificare din partea TEENA și Bluetooth SIG

952 ori
<b>Samsung Galaxy Mega 2 primește certificare din partea TEENA și Bluetooth SIG</b>Iată că astăzi un nou device pregătit de către Samsung este dezvăluit de către o serie de agenții de certificare, mai precis modelul Samsung SM-G750H / SM-G708Q, terminal ce va fi cunoscut sub denumirea Galaxy Mega 2 odată ce va ajunge pe...

Iată că astăzi un nou device pregătit de către Samsung este dezvăluit de către o serie de agenții de certificare, mai precis modelul Samsung SM-G750H / SM-G708Q, terminal ce va fi cunoscut sub denumirea Galaxy Mega 2 odată ce va ajunge pe piață. Acesta din urmă a primit certificare din partea TEENA, cât și din partea Bluetooth SIG.

Cu această ocazie putem afla și câteva dintre specificațiile sale. Astfel, Galaxy Mega 2 ne va întâmpina cu un display LCD HD de 5.98 inch (1.280 x 720 pixeli), un procesor quad-core tactat la 1.4 GHz, 2 GB memorie RAM, 8 GB spațiu de stocare, o cameră foto principală de 13-megapixel cu senzor CMOS și o cameră secundară de 5 megapixeli.

Samsung Galaxy Mega 2 - partea spate

Samsung Galaxy Mega 2 va cântări 194 grame și va măsura 163.6 mm în lungime, 84.9 mm în lățime și 8.6 mm în grosime. Din câte se pare, varianta SM-G750H va fi destinată pieței internaționale, în timp ce modelul SM-G708Q va ajunge pe piața din China, locație unde se va lansa pentru început.

Samsung Galaxy Mega 2 primește certificare din partea TEENA și Bluetooth SIG

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×