Primele telefoane bazate pe Tegra 3

1.295 ori
<b>Primele telefoane bazate pe Tegra 3</b>NVIDIA a așteptat MWC 2012 spre a vedea primele telefoane dezvoltate pe Tegra 3 - platforma sau quad-core de tip 4-PLUS-1 prezentată încă din 2011. ASUS Transformer Prime a fost primul handset ce a ieșit la rampă și din câte știu se vinde bine...

NVIDIA a așteptat MWC 2012 spre a vedea primele telefoane dezvoltate pe Tegra 3 - platforma sau quad-core de tip 4-PLUS-1 prezentată încă din 2011. ASUS Transformer Prime a fost primul handset ce a ieșit la rampă și din câte știu se vinde bine și în țara noastră.

MWC Barcelona 2012 a însemnat debutul unor telefoane cu Tegra 3 cum ar fi:

1. HTC One X;
2. LG Optimus 4X HD;
3. Smartphone-ul Fujitsu ce a apărut sub formă de teaser și la CES 2012 din Las Vegas;
4. ZTE Era;
5. K-Touch Treasure V8

Frecvențele pe care le atinge Tegra 3 sunt de maxim 1.5 GHz, arhitectura de tip 4-PLUS-1 cu un procesor subtactat pentru operații de rutină promite o autonomie considerabilă, unitatea GPU de procesare virtuală are 12 nuclee . Procesorul ș acceleratorul grafic oferă performanțe de cinci ori mai mari față de Tegra 2.

Anul telefoanelor cu procesoare quad-core a început”, a declarat Michael Rayfield, manager general NVIDIA Mobile. “Cu toate acestea, procesoarele quad-core nu sunt suficiente. Cu Tegra 3 construim un procesor unic 4-PLUS-1 pentru a obține o durată de viață mai mare a bateriei și performanță necesară.

Oricărui produs pe Tegra i se oferă acces la Tegra Zone - puteți downloada și afla informații despre cele mai noi jocuri optimizate pentru Tegra .

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×