Vodafone Smart Prime 7 e unul dintre cele mai accesibile telefoane cu Android 6.0, suport 4G

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 19.926 ori
<b>Vodafone Smart Prime 7 e unul dintre cele mai accesibile telefoane cu Android 6.0, suport 4G</b>Nu strică să aveţi un telefon cu suport 4G mai ales unul care să nu rupă puşculiţa. Mulţumită colegilor de la Gadget.ro am găsit un astfel de model, Vodafone Smart Prime 7, unul cu preţ accesibil

Obişnuiţi cu hipervitezele broadband de acasă, vă veţi simţiţi probabil vitregiţi în perioada sărbătorilor de Paşte, atunci când vă veţi baza doar pe conexiunea de pe mobil, fiind plecaţi. Astfel, nu strică să aveţi un telefon cu suport 4G şi unul care nici să nu rupă puşculiţa. Mulţumită colegilor de la Gadget.ro am găsit un astfel de model (Vodafone Smart Prime 7), unul cu preţ accesibil.

Vodafone Smart Prime 7

Nu se întâmplă în fiecare zi să descoperim un telefon accesibil cu suport 4G, plus Android 6.0 Marshmallow la bord. Terminalul costă doar 109 euro la liber, sau zero euro cu abonament Super RED 19 pentru 2 ani. Există şi varianta achiziţiei handsetului cu abonament RED 13, care costă 12.58 euro pe lună şi aduce minute şi mesaje nelimitate în orice reţea, plus 1 GB trafic de date 4G, iar această ofertă duce preţul telefonului la 44 de euro.

Vodafone Smart Prime 7

Hai să vedem ce dotări hardware primim contra acestor sume:

  • Display: 5 inch, 1280 x 720 pixeli
  • RAM: 1 GB
  • Stocare: 8 GB, slot microSD
  • Camera: 8 MP în spate; camera frontală selfie (rezoluţie necunoscută)
  • Baterie: 2350 mAh
  • OS: Android 6.0
  • Conectivitate: LTE cu viteza de download de până la 150 Mbps, WiFi b/g/n, Bluetooth 4.0, NFC, AGPS

Terminalul măsoară 7.99 mm în grosime şi cântăreşte 128 de grame, iar producătorul sau este ZTE. Din păcate nu avem informaţii despre procesor şi chipset grafic, dar ne aşteptam să fie un Snapdragon, de vreme ce Vodafone Smart Prime 6 avea un chipset Snapdragon 410. Îl puteți achiziționa de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×