Primul device smart home compatibil iBeacon de la Apple detaliat În documentele FCC

Autor:  | Publicat în:  Apple 506 ori
<b>Primul device smart home compatibil iBeacon de la Apple detaliat În documentele FCC</b>O serie de documente de la FCC apărute pe web în acest weekend oferă detalii despre un prim device smart home cu compatibilitate iBeacon, care vine de la Apple. Acesta ar fi un prim produs hardware asociat acestei inițiative. &nbsp; &nbsp;...

O serie de documente de la FCC apărute pe web în acest weekend oferă detalii despre un prim device smart home cu compatibilitate iBeacon, care vine de la Apple. Acesta ar fi un prim produs hardware asociat acestei inițiative.

Firma din Cupertino pare a testa deja soluții in house asociate cu tehnologia iBeacon. Documentele FCC atesta acest device sub numele de "Apple iBeacon", cu numărul de model A1573, iar testarea sa a avut loc la o fabrică deținută de compania chineză Audix Technology. iBeacon folosește o combinație între un soi de "balize" specializate cu Bluetooth 4.0 și conectivitate wireless, care oferă servicii bazate pe locație și disponibile pe iPad sau iPhone.  
 
Astfel de beaconuri folosesc Bluetooth Low Energy și au o rază de acțiune variabila. Un exemplu de utilizare este notificarea clienților dintr-un Apple Store cu privire la ofertele speciale și legat de informațiile despre produsele disponibile. Sau clienții pot cere ajutor unor angajați atunci când un iPhone descoperă un iBeacon. Orice terminal iOS poate deveni la rândul sau un astfel de "beacon", câtă vreme are suport Bluetooth 4.0.  
 
Acest concept este pe cale să interacționeze și cu HomeKit și funcțiile smart home asociate, permițând utilizatorului să controleze diferite electrocasnice, iluminarea sau termostatul și alarmă casei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×