Cel mai nou leak Windows (build 9788) ne prezintă Întoarcerea meniului Start

Autor:  | Publicat în:  Windows 8 801 ori
<b>Cel mai nou leak Windows (build 9788) ne prezintă Întoarcerea meniului Start</b>Următoarea versiune de Windows tocmai a avut parte de o scăpare, cei de la mydigital life postând imaginea de mai jos pe web. Aparent e vorba aici despre versiunea Build 9788 a lui Windows, care va aduce înapoi meniul Start. &nbsp; Se pare că acest...

Următoarea versiune de Windows tocmai a avut parte de o scăpare, cei de la mydigital life postând imaginea de mai jos pe web. Aparent e vorba aici despre versiunea Build 9788 a lui Windows, care va aduce înapoi meniul Start.

Se pare că acest meniu Start va fi complet personalizabil, dacă ne luăm după forumul care a propagat leakul și care includea destul de mulți utilizatori care nu cred în autenticitatea scăpării. A mai existat un screenshot similar ajuns pe web nu cu mult timp în urmă, dar el nu părea a include prea multe noutăți. Știam de ceva vreme că următorul Windows ar putea include un nou meniu Start și se vorbea despre Windows 8.2, care ar putea aduce această funcție.  
 
Acum aflăm că îl putem primi fie în următorul update, fie în versiunea Threshold. Ceea ce vedeți în imagine este un hibrid între meniul Start din Windows 7, plus foarte utila bară de căutare și tile-urile din interfață lui Windows 8. Să însemne asta că nu mai există acea zonă specială cu tile-uri care ocupă tot ecranul? Cum rămâne cu lista de aplicații? Vom afla probabil mai multe până la finalul verii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×