Primul iPhone 3G deblocat din lume - PwnageTool 2.0 in actiune

2.461 ori
<b>Primul iPhone 3G deblocat din lume - PwnageTool 2.0 in actiune</b>Stiam deja ca intreprinzatorii hackeri de la iPhone Dev Team s-au pus pe treaba, incercand sa lanseze un "jailbreak" pentru faimosul firmware iPhone 2.0 OS, dar iata ca avem in sfarsit si un clip video care confirma existenta unui astfel de hack. Lansarea...

Stiam deja ca intreprinzatorii hackeri de la iPhone Dev Team s-au pus pe treaba, incercand sa lanseze un "jailbreak" pentru faimosul firmware iPhone 2.0 OS, dar iata ca avem in sfarsit si un clip video care confirma existenta unui astfel de hack.

Lansarea publica a acestui jailbreak este la doar cateva zile distanta, iar iPhone Dev Team foloseste traditionalul PwnageTool, acum in versiunea 2.0. Prin intermediul sau orice utilizator beneficiaza de acces complet la sistemul de fisiere al terminalului si poate folosi orice operator GSM din lume dupa deblocarea lui iPhone 3G.

"Munca" acestor hackeri/homebreweri a devenit rutina, jailbreak-urile aparand mai mereu la doar cateva zile dupa firmware-urile oficiale. Exista doar 2 produse electronice atat de controversate la acest capitol: iPhone/iPhone 3G si consola Sony PlayStation Portable. Aceasta din urma beneficiaza de obicei a doua zi dupa lansarea oficiala a firmware-ului Sony si de o varianta homebrew a acestuia. Sa fi devenit hackerii prea buni pentru developerii marilor companii sau sunt acestea prea indulgente cu utilizatorii?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×