Pilula de fun: Where the Hell is Matt?

Autor:  | Publicat în:  Mobile fun 1.092 ori
<b>Pilula de fun: Where the Hell is Matt?</b>In acest weekend un clip a inceput sa faca furori atat pe Internet, cat si in media internationala. Prezent la stirile de la Antena 1, dar si in emisiunea lui Jay Leno, urmatorul clip reprezinta o initiativa geniala a lui Matt Harding, un globetrotter in...

In acest weekend un clip a inceput sa faca furori atat pe Internet, cat si in media internationala. Prezent la stirile de la Antena 1, dar si in emisiunea lui Jay Leno, urmatorul clip reprezinta o initiativa geniala a lui Matt Harding, un globetrotter in adevaratul sens al cuvantului:

Il puteti vedea pe Matt dansand in peste 42 de tari din lume, iar acest clip a necesitat 14 luni pentru realizare si aparitia a mii de figuranti. De la zona demilitarizata dintre Coreea de Nord si Coreea de Sud pana la jungla amazoniana sau Australia, Matt reuseste sa isi execute dansul comic in toate aceste locuri.

Numarul impresionant de vizualizari ale clipului pe YouTube arata aprecierea publicului fata de initiativa si exista si o varianta a "excursiei" lui Matt care a beneficiat de 10 milioane de vizualizari plus cele 6 milioane ale clipului de mai sus. Sa fie un mesaj pozitiv si o calatorie incredibila solutia pentru popularitatea absoluta? Suntem siguri ca il vom vedea pe Matt la talk show-uri, dupa cum i-am vazut si pe arhicunoscutii (pe YouTube) "Numa Numa guy" sau pe Chris Crocker, fanul blond al lui Britney Spears.

Clip:


⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×