Sony Ericsson W1, un telefon concept impresionant

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 2.218 ori
<b>Sony Ericsson W1, un telefon concept impresionant</b>Ultima oara cand am vazut un concept Sony Ericsson atat de aratos si cu specificatii atat de impresionante admiram modelul W1000, opera designerilor de pe forumul Esato. Acum J. Havriant ne prezinta Sony Ericson w1, un Walkman atipic: Handsetul soseste cu...

Ultima oara cand am vazut un concept Sony Ericsson atat de aratos si cu specificatii atat de impresionante admiram modelul W1000, opera designerilor de pe forumul Esato. Acum J. Havriant ne prezinta Sony Ericson w1, un Walkman atipic:

Handsetul soseste cu OS Windows Mobile, o surprinzatoare memorie interna de 32GB, display touch VGA si o camera de 6.1 megapixeli cu suport pentru inregistrare video WVGA. Pe lista de specificatii se afla si suportul WiFi b/g, aGPS si GPS, un jack de 3.5 mm, TV out si difuzoare puternice. Cu astfel de dotari, cine mai are nevoie de XPERIA X1?

Trebuie sa observam ca majoritatea conceptelor care arata bine, in cazul brandului Sony Ericsson, fac parte de obicei din seria Walkman, aleasa de catre designeri pentru popularitatea sa si pentru faptul ca linia de design arata deja destul de bine. Cum va arata urmatorul Sony Ericsson Walkman? Nu stim inca, dar punem pariu ca va include un touchscreen.

Sursa: Concept-phones.com

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×