Primul pliabil TCL ar putea debuta în 2020; Avem un roadmap al lansărilor din următoarele 12 luni

684 ori
<b>Primul pliabil TCL ar putea debuta în 2020; Avem un roadmap al lansărilor din următoarele 12 luni</b>Celebrul zvonac @evleaks este din nou la treabă și de această dată are pentru noi un roadmap de lansări pregătite de către compania chineză TCL pentru următoarele 12 luni. Sunt numeroase device-uri menționate aici

Celebrul zvonac @evleaks este din nou la treabă și de această dată are pentru noi un roadmap de lansări pregătite de către compania chineză TCL pentru următoarele 12 luni. Sunt numeroase device-uri menționate aici, dar cel care ne atrage atenția în mod special este un prim pliabil al companiei intitulat Flextab care după denumirea purtată ne dă de înțeles că ar fi o tabletă și nu un smartphone la prima vedere. 

TCL

Pe seama imaginii asociate remarcăm faptul că acest dispozitiv se va deschide precum o carte și că diagonala va fi una cu adevărat generoasă. Panoul folosit va fi unul flexibil AMOLED și probabil dotările hardware de la interior vor fi unele high-end. Din roadmap înțelegem că lansarea sa va avea loc în trimestrul 3 din 2020. Prețul estimat este de 1.299 euro.

TCL T1

Până atunci vor debuta alte dispozitive, un exemplu fiind TCL T1 așteptat pe finalul acestui an cu ecran FHD+ de 6.53 inch, procesor Snapdragon 675, 6 GB RAM, cameră foto triplă în spate și baterie de 3820 mAh cu încărcare rapidă via USB-C. Va costa între 299 și 399 euro, iar la început de 2020 vom avea parte de o variantă upgrade numită TCL T1 Pro cu ecran Edge AMOLED și 4 camere foto în spate.

În trimestrul 3 din 2020 vor fi lansate și variante 5G pentru TCL T1 și TCL T1 Pro, modele cu prețuri ce pornesc de la 499 euro. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×