Primul smartphone Motorola/Lenovo ar putea sosi la toamnă

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 978 ori
<b>Primul smartphone Motorola/Lenovo ar putea sosi la toamnă</b>Deși proiectul Motorola Moto X+1 rămâne neclintit și pornise la drum înainte ca Moto să treacă la Lenovo, iată că aceste firme lucrează la un proiect comun, care se va solda cu un nou smartphone, lansat la toamnă. &nbsp; Vă reamintesc că...

Deși proiectul Motorola Moto X+1 rămâne neclintit și pornise la drum înainte ca Moto să treacă la Lenovo, iată că aceste firme lucrează la un proiect comun, care se va solda cu un nou smartphone, lansat la toamnă.

Vă reamintesc că Google a vândut Motorola Mobility către Lenovo la prețul de 3 miliarde de dolari cu ceva vreme în urmă. Tranzacția mai are de trecut câteva obstacole legate de reglementări internaționale și va fi finalizată, dar cele două firme au deja proiecte la comun. Ieri contul oficial de Weibo China Mobile Alliance a publicat primele informații despre un smartphone Motorola/Lenovo.

Evident, acesta e doar un zvon, care pare greu de crezut, având în vedere că Lenovo și Motorola nu au avut destul timp la dispoziție pentru a veni cu un design nou, a dezvolta și a produce telefonul. Va fi nevoie de câteva luni pentru a realiza un astfel de proiect, cel puțin. Deocamdată nu e clar numele care va rezulta din alipirea celor două companii, dar e luată în calcul varianta Motorola by Lenovo.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×