iPhone 6 va folosi carcase metalice furnizate de Catcher; Se așteaptă 70 de milioane de unități livrate În 2014!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.274 ori
<b>iPhone 6 va folosi carcase metalice furnizate de Catcher; Se așteaptă 70 de milioane de unități livrate În 2014!</b>iPhone 6 este așteptat cu nerăbdare, fiind cel mai probabil prima generație de handset Apple care crește brusc diagonala&nbsp;la un nivel mult mai mare decât până acum. Ei bine azi aflăm și detalii despre carcasa sa și da, ea rămâne metalică....

iPhone 6 este așteptat cu nerăbdare, fiind cel mai probabil prima generație de handset Apple care crește brusc diagonala la un nivel mult mai mare decât până acum. Ei bine azi aflăm și detalii despre carcasa sa și da, ea rămâne metalică.

Conform presei din China, compania Catcher Technology, un furnizor de șasiuri metalice pentru Apple își va continua colaborarea cu mamutul din Cupertino. Analistul Morgan StanleyGrace Chen prezice în jur de 10.5 milioane de șasiuri metalice pentru iPhone 6 livrate până la finalul acestui an. Acest număr ar reprezenta în jur de 15% din totalul comenzilor de modele iPhone 6.

Se pare că Apple ar intenționa să livreze în jur de 70 de milioane de modele iPhone 6 în 2014. Analiștii de la Barclays estimează că livrările de terminale iPhone vor fi cu 35% până la 40% mai mari decât cele ale predecesorilor. Așteptările sunt uriașe și dacă diagonală crește, iar hardware-ul va fi de top, nu văd de ce nu s-ar realiza predicțiile optimiste.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×